De Wallenwinkel

De Wallenwinkel

De Wallenbabbel


De ‘Wallenbabbel’ is een persoonlijk en informeel gesprek op een willekeurige locatie tijdens de koffie of lunch, waarin Mariska Majoor vertelt over de Wallen en haar ervaring als raamprostituee. U kunt haar bovendien alles vragen wat u weten wil!


De babbel is niet bedoeld als amusement en dus niet geschikt voor vrijgezellengroepen of andere feestjes. Het is een gezellig en open maar serieus bedoeld, informatief gesprek.


Ook geschikt voor gezinnen of anderen die niet over de Wallen willen lopen, maar er wel iets over willen weten. Mariska kan haar verhaal aanpassen als er jonge kinderen aanschuiven.


De duur is één tot maximaal twee uur (naar keuze). De prijs is 75 euro per uur met een maximum van 4 personen exclusief consumpties.

Mariska kan naar uw hotel komen of spreekt met u af in een café of restaurant in de stad. Neem gerust contact op als u vragen of bepaalde wensen heeft.


Bij een boeking ontvangt u een factuur die u vooraf dient te betalen via bankoverschrijving of Paypal. U kunt tot twee dagen van te voren annuleren en uw volledige betaling terugkrijgen. Annuleert u korter dan twee dagen van te voren dan is dat vervelend voor onze planning en krijgt u 50% terug.


U kunt hier een korte biografie over Mariska Majoor lezen.

Voor een rondleiding over de Wallen, grotere groepen, workshops en lezingen over sekswerk, verwijzen wij u graag door naar onze collega’s van het PIC: pic-amsterdam.comInformatie en boekingen